Monday, October 25, 2010

Jadi orang PERTAMA menggunakan BlackBerry® Torch™ 9800 baru dari CELCOM!!


Peh mang terpegun dan terkesima serta meleleh peluh mish tengok new BlackBerry® Torch™ 9800 nie daripada celcom...Mang gempak meletop terangkat habislah kalau dapat menggunakan Blacberry ni dikala sedang mish berjalan-jalan dan keluar bersama teman-teman..pasti dorg menangis merayu-rayu mintak mish pinjam kan pada dorang..tp kalau dorang nak jugak walaupon mish tak nk bagi pinjam(berangan) mish terangkan pada dorang sume macamana nk menang BlackBerry® Torch™ 9800 dari celcom.cube korang tengok gambar kat bawah tu..betapa seksi..menawan...mengiurkan..melelehkan air liur serta air mata......





Mang gempak habiskan????ada sesape yang nangis tak tengok BlackBerry® Torch™ 9800 nie??kesat air mata tu jangan nangis..korang bole dapatkan Blackberry nie dengan PERCUMA daripada Celcom...sebelom tu biar mish terangkan dulu serba sedikit tentang BlackBerry® Torch™ 9800 terbaru dari CELCOM nie...BlackBerry® Torch™ 9800 adalah SMARTPHONE yang ada touch screen dan QWERTY keyboard sekaligus. Buat teman yang suka touch jek screen tu anda tak perlu la menggunakan keyboard yang disediakan tp kalau takot kuku anda akan mencalarkan screen BlackBerry® Torch™ 9800 tu anda bole lah menggunakan QWERTY Keyboard tanpa rasa risau atau khuatir screen ada tercalar atau kotor..mengikut citarasa dan keselesaan masing-masing.



Boleh ke MelaYari InTernet,Berhubung dgn Teman di FaceBooK,Twitter,Yahoo 24jam???



Pasti BOLEH dengan menggunakan BlackBerry® Torch™ 9800 anda semua tak perlu bimbang untuk terus berhubung dengan rakan-rakan di Facebook,tweet awek/balak atau mak dan ayah anda di Twitter,memenangi hadiah dari Aper.my, atau check email sepanjang hari jika anda melanggan Plan Exec 50 daripada celcom..Pasal coverage pulak anda semua jangan risau sebab coverage Celcom adalah yang terbaik,terluas dan terpantas di Malaysia.Celcom jugak mempunyai banyak wilayah celcom jadik soal coverage anda semua jangan khuatir dijamin 100%.Yang paling gempak meletop ada diskaun sehingga 30% sebulan jika anda melanggan Plan Exec 50 nie..Gempak kan???



KaMEra Best ke??GambaR CAntiK tak???



Mestila CANTIK....Buat teman-teman mish yang suka posing sana sini jangan risau sebab BlackBerry® Torch™ 9800 didatangkan dengan 5 megapixel punya kamera.Super duper HD la gambar korang nanti..Auto Flash,Auto focus dengan 2x zoom..dan dalam BlackBerry® Torch™ 9800 ada 11 photo modes dimana korang boleh tangkap gambar tak kira dalam mood ape sekalipon dan gambar tetap super duper cun dan sharp habis. BlackBerry® Torch™ 9800 juga ada fungsi untuk rakam video.jadik korang pon boleh rakamkan detik-detik indah,manis,pahit korang menggunakan BlackBerry® Torch™ 9800 ni...


Kat bawah tu Mish lampirkan serba sedikit ciri-ciri dan spesifikasi mengenai BlackBerry® Torch™ 9800 ....





MEmOry BEsar ke??BoleH SiMpan BanyAk GamBAr,VidEo??


Tak perlu risau sebab BlackBerry® Torch™ 9800 ada 8 GB memory dan anda semua boleh menambah memory anda sehingga 32GB dengan MicroSD Card.tak perlu risau kalau anda suka download lagu ke,simpan gambar dan video kenangan anda dalam BlackBerry® Torch™ 9800 semuanya pasti BOLEH..menarik x??terasa teruja untuk dapatkan BlackBerry® Torch™ 9800 nie??tak sabar nak taw cara-cara untuk mendapatkanya???meh sini mish terangkan langka untuk anda semua dapatkan 2 BlackBerry® Torch™ 9800 dari Celcom.Follow kat bawah tu...


CARA-CARAnya ;)

1. Pastikan korang adalah BLOGGER yang mendaftar di bawah http://www.nuffnang.com.my/

2.Dapatkan segala maklumat lanjut tentang BlackBerry® Torch™ 9800 di Nuffnang http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/10/19/nuffnangers-get-to-win-blackberry-torch-9800-smartphones-from-celcom/

3.Tuliskan satu entri berkenaan dengan BlackBerry® Torch™ 9800 di Blog anda.
4.Pastikan anda menulis sebelom tarikh 28 October 2010

5.Tunggu sehingga pihak celcom umumkan anda menang atau tak..


Mudah sangat kan??dengan hanya mengerakkan jari jemari anda dan kreatif sedikit anda pasti boleh menggunakan BlackBerry® Torch™ 9800 tak lama lagi..tp kalau tak sabar jugak nak merasai keseksian BlackBerry® Torch™ 9800 ni anda bole Pre-Register di http://www.celcom.com.my/ dan untuk 100 pelanggan yang terawal yang register dan melanggan Celcom Exec postpaid plan ni dapat menikmati promosi exclusive dari Celcome iaitu PERCUMA :-

*Jabra Bluetooth Headset worth RM125

*8GB Micro SD Card Worthd RM68

*Energizer Portable worth RM58

~~INFO~~
Mish terangkan serba sedikit tentang Celcom Exec Postpaid Plan -Celcom Exec 50.Hanya serendah RM50 sebulan anda dapat menikmati pelbagai tawaran yang rendah dan sangat berbaloi serta diskaun sehingga 30% sebulan..lagi banyak anda guna lagi banyak anda dapat berjimat dan mish pasti Celcom Exec 50 plan ni mang sangat sesuai untuk anda semua.Lebih banyak sebab mengapa anda perlu pilih plan ini. ..
-15 sen seminit ke semua rangkaian dan nombor
-Automatik diskaun setiap bulan
-lebih banyak berckp lebih banyak anda berjimat dengan celcom exec 50 plan ini
-Plan serendah RM50 sebulan
-PERCUMA Celcom Broadband Basic Plan untuk sebulan dengan kelajuan up to 384kbps
-Jadi sebahagian daripada yang terbaik,terpantas dan terbesar hanya di Wilayah Celcom ;)


BERBALOI-BALOI kan???Memang Berbaloiiii....ape lagi tunggu???Jom la join Contest ni..mana taw rezeki anda dapat bawak balik sebijik BlackBerry® Torch™ 9800 PERCUMA..Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia sape yang tahu..so jangan berlengah lagi..biar semua mata tertumpu pada anda bila nampak anda gunakan BlackBerry® Torch™ 9800 baru dari celcom ni..jangan tunggu lagi..Berbaloi-baloiii.......




No comments: