Wednesday, March 23, 2011

::Bengang::Statement tak guna OTAK??!!

Pakaian yang dikatakan menampakkan KELAINan kata Miera Liyana..Lain sangat kan???

Marah!!!!!

tu yang bole mish luahkan sekarang nie..

mengenai seorang artis pompuan yang suam2 kuku..berusia 18 tahun, artis tu pon tak bape nk popular dan yang paling penting tak berapa nak guna otak ketika membalas komen tentang kontroversi yang melanda diri dia baru2 ni di Majlis Rafflesia..Artis wanita ini yang dikenali sebagai Meira Liyana,pelakonan drama Kamelia Katrina di astro prima telah mengemparkan seluruh Malaysia dengan aksi berpakai ala2 orang tak cukup kain/telanjang yang telah mendedahkan sebahagian daripada buah dadanya untuk tontonan umum ...Amat memalukan industri seni tanah air Malaysia apabila artis berkenan telah memberikan komen balas yang sangat "BIJAK" pada pandangan mish...


"Mengenai maruah sebagai seorang yang beragama Islam pula, saya tak mahu bercakap apa-apa kerana ianya sangat sensitif. Bagi saya semua itu hak masing-masing. Saya tak mahu mengulas lanjut saya juga tahu akan hukum-hakam Islam”.
“Bagi saya, Tuhan sahaja yang layak untuk mengadilinya bukan orang lain yang sudah tentu tak mengenali diri dan hati budi saya. Cuma saya nak beritahu orang ramai jangan judge saya hanya dari pakaian saya semata-mata tetapi kenal hati budi saya dahulu sebelum mengkritik,“


Bijak sangat kan???artis suam2 kuku harapan bangsa...jawapan dan balasan komen tentang kontroversi artis ini sangat melampau dan diharap pihak yang bertanggungjawab dapat memberikan tindakan yang lebih serius ke atas artis suam2 kuku nie..Memalukan agama kita sendiri..harap piahk yang tertentu dapat buka mata..bukan buka mata seronok2 ok buka mata ambil tindakan!!thanks....

6 comments:

wawa said...

budak2 besela dear....br nk up
nafsu membuak2 lg...

Mish Natrah De Silva said...

tula pasal wawa..
buat statement tak pk baik buruknya...
sengal sangat..lastly makan diri...

rizal jabai said...

aku bergambar sebelah dia aritu dia kepit cover ngan tgn..malu huhu..mcm2 zmn skg

Mish Natrah De Silva said...

la yeke rizal?ko mesti tengok real depan2 kan?
mang seksi giler ke weh?
asl ko tak be gentlemen kasik la kot ke tshirt lebih ke bg dia pkai??hihihihi

aries_april said...

nma dia,,,mncemarkan sja......thu x mria tu mksud apa?

Mish Natrah De Silva said...

Makna ape mira??
makna nama dia?
ape ce citer...