Monday, March 21, 2011

Happy Birthday Nasuha!!

Selamat Pagi malaysia!!!
Pejam celik pejam celik isnin sudah..cepat sungguh hujung minggu berlalu..
tak terasa hilang letih nie terus sahaja isnin menjelma..kalau semua perasan semenjak dua menjak nie mish terasa macam kat luar negara pon ada..sejuk bebenorr...hhihihih...Mulala mood malas nak bangun tdo untuk berkerja tu datang...kihkihkih....

Actually bukan tu yang mish nk storykan arinie..
ni ha nak share with semua birthday celebration my yonger sister Ms Nasuha Roslan De Silva yang disambut pada tepat jam 12malam 17.3.2011...Genapla umur beliau 11 tahun...cepat sungguh masa berlalu..sepantas hari2 yang kita semua lalui...dan dh besar pon adik mish yang sorang ni...dah nk jadik anak dara sunti...xlama lagi mak mish dapat menantu lagi la..hihihihih....
Mang pusing kepala kot nk mencari hadiah yang sesuai untuk bezday dia...yela umur dh 11 tahun..takkn nak bg mainan masak2 kan???soo pada hari rabu lepas balik dr keje mish suruh incik Love hantar g Mid Valley..so mish pon jalan2 area Jusco and sedang membelek2 barang2 kat sana mish pon ternampak satu hadiah yang agak dapat mencuri perhatian mish and i know adik mish pon pasti sukakanya...
Taraaaaaa.....................

Beauty box..Mish suka sgt!! adik mish suka kumpul barang2 seperti anting2,mainan patung barbie dia..so sesuai la kan barang2 tu dia isi dalam kotak nie..and dia pon leh gantung baju2 patung barbie dia dalam kotak tu..takla bersepah dan takdela barang2 tu Mak mish buang ;p
dan yang pasti dia sgt sukakanya!!Alhamdulillah berjaya.....
Hadiah seterusnya........
Barbie Art Set...Hadiah ni from My Eldest Sisiter...cantik sgt!!kalau mish kecik i also will ask my sister to buy for me..sgt cute ok..i like barbie..hihihihi

Seterusnya....

Cute Pencil case & Tabung Barbie...u see Barbie lagi..Nak jugak..Nak jugak!!!!
Hadiah ni pemberian Abang iparku merangkap suami kepada kakak ku..hihihih..adik mish dah lama merengek nak pencil case baru..dia kata pencil case yang dia ada sekarang nie tak cantik..demand sungguh!


Next is........

tuuu diaaaaa.....Barbie Fashionable Doll.....Besar2 pon masih dapat lagi patung barbie ok..jgn jeles....Ni hadiah pemberian Mak,Abah dan My Big Brother Mr Aboy...sangat cute...Baju barbie tu cantik2 kalau besar dh lama ku pinjam pakai g dinner...hahahahha....


Next Special Frommm.....

haaa yang ni from Incik Love saya @ Mr Amush..Beautiful Diary & Geometri Set...Yela my sis kan dh besar so for sure she need that diary untuk menulis catatn kehidupan dia..and My Sis really love it!! tp Incik Love bagi jek duit kat mish yang pilih hadiah tu pon mish..so i cleaver better than him ;p


Last but not least...........

Hadiah terbaik sepanjang bulan 3 nie..Sweater!!!Almaklum la sekarang ni kan musim sejuk..sesuai sangatla dapat sweater ni...Actually sweater ni diberkan oleh dua orang yang berbeza...Yang belah kiri warna hitam tu from My second brother Mr Aril..Sweater Made by PUMA yang sangat cool and funky...Yang disebalahnya pula Made by POLO hadiah daripada Kak Ila..Mak mish jaga anak dia so on my sis birthday di belikan sweater ni dan set baju tidur..tp baju tu tak sempat tangkap sbb adik mish dh pakai...hihihih..


Peh best kan hadiah2 kat ats tu????nak dikatakan 90% hadiah yang dia dapat this year sumenya brand BARBIE....pink..pink..pink....nama pon pompuan kan..asl warna pink mulala menjerit OooHhhhh SUka Sangat!!!!!hihihihihi........
Sebenarnya bukan hadiah yang menjadi ukuran tetapi ucapan tanda kita mengingatinya itu lebih penting dr segalanya...Bukan mudah mencari hadiah untuk buat seseorang itu suka dan ingat kat kita tetapi ucapan yang ringkas itu lebih berharga kerana dia tahu kita tak pernah lupakan dia...cuma bezanya biasala budak2 kalau celebrate bezday tanpa hadiah mcm tak seronok kan..so hope korang pon enjoy celebrate korg punya bezday k...untuk esape yang sambut bezday arinie ke..esok ke..lusa ke..tulat ke atau hari2 yang seterusnya..SELAMAT HARI LAHIR mish ucapakan semoga hidup anda lebih dirahmati olehnya dan semoga berbahagia di hari lahirmu...Assalamualaikum... ;)


P.S. : Saje jek buat warna warni entry kali nie nampak meriah sikit kan..hihih...enjoy!

No comments: