Tuesday, March 22, 2011

::Moh reramai terjah Blog Bro Aidid::

Assalamualaikum...
moh nak citer kat u alls...
mish adalah seorang follower blog http://aididmuaddib.blogspot.com/ .Seorang brother,lelaki,kacak???xtaw sbb xpenah tgok..hihihi...berakal..Bijak!!Beliau adalah seorang penentang yang menentang skim pyramid yang ado kat Malaysia nie...Kalau anda nak tahu yang kebanyakkan post dia tu melibatkan pembongkaran sistem2 MLM (Multi Level Marketing) ataupon sistem pyramid yang kita semua sedia maklum sistem macam ni memang dah lama sangat berleluasa di negara kita...Kalau dibaca dan diteliti oleh kita,kesemua pembongkaran yang di buat semuanya berasas,ada bukti yang sahih dan sangat2 logik untuk diterima oleh akal fikiran..bukan main tabur jekk...
Sebelom dia melampirkan bukti2 ataupon hujah2nya,dia akan buat research dulu..kaji..study betol2 sistem2 ni..dan terbukti kebanyakkan sistem2 ni semuanya nk menipu kita..Menipu bangsa kita..Menipu rakyat mcm kita...Semuanya gunakan jalan cepat dan mudah nk dapatkan duit..dengan menipu mereka2 yang bengong dan tongok untuk join sistem2 tu...
So kalau korang semua rasa macam berminat nak tahu kisah2 pembongkaran semua sisitem pyramid dalam malaysia nie..korang boleh klik http://aididmuaddib.blogspot.com/ dan terjah2 la blog dia ok...Selamat Menerjah!!

Adios..

MishNatrahDeSilva

2 comments:

anak liar said...

best..memang bes aidid..hehe..

follow me..

http://bloganakliar.blogspot.com

Mish Natrah De Silva said...

thanks a lot..
ok2 will follow u... ;)