Tuesday, August 3, 2010

Kenduri..Kenduri..PUASA!

Adoi..
this week ada dua kenduri..
mana satu nk attend nie??
tp for sure umah sahabat kesayangan ku EMA di puchong akan aku pergi punya..
dont worry..
rumah lagi satu tu lg la penting kott...
adoii...
takpe nanti kena ar den bahagikan masa..
to All fwen yg kenal ZAIMAH..
korg jgn lupe k dtg kenduri umah dia kat Puchong sabtu nie...lepas solat zuhur..
kalau tak tau address dia..korg leh kol aku ataupon bukak jek FB dia k..
leh nampak invitation card dia...

Pose dh nk tiba...
hurmm..kena buat persiapan mental dan fizikal..
kena menahan lapar dan dahaga...
adoii..
masa ni lah leh keep fit kot..huhuhu

Wokeh sume..meet next time in my next post k...
Selamat Selasa sume..

No comments: