Monday, November 8, 2010

Lovely BFF Graduation Day ;)


Salam semua..GRDUATION DAY!!!! Sape punya graduation day nie?me or my fwen??hahahahhaa,...banyak giler flowers..bears yang kita dpt...tp bkn kiter punya tp kawan kita punya cik Ema nama diberi....haaa...gambar yg kat bawah tu dier la...hihihihih

Congrats dear fwen..nampak sweet sgt berjubah..hahahhaa...cute tak teddy tu?mish yg bg..hihihi

sempat berposing dalam kereta ...OTW to PICC Putrajaya ;)



as usual Best Friend Forever Emah Ema Mish ;)

Sahabat2 lain yang konvo on that day..congrats utk korg ;)

Me ;) posing seperti biasa..hihihi...tema hijau k tgok kasut dgn earing pon ijau..kelass gituu...




Penat giler & agak panas kat sna sbb ktorg bz jadik Tukang pakai jubah utk dorg..tak practise kat umah kew??hihihihih


My pic harus + wajib ada di mana2 ;)



Posing lagi bersama Cik Ema yg dok bz dgn Hp dia jek...

My BFF Azimah & Zaimah

KAMI lg ;)

Me & Kak Ngah Ema ;)


Datuk Z with Datin F..hahahahaha....Sowang jewk k angah ;p


Kak Chik Family ;) (Zaimah's sister)

peh mang penat giler kan tunggu orang konvo nie..kitorg reach PICC pon around 12.45 and Majlis habis pkol 6 petang..peh lama menunggu punggung pon kematu di buatnya..but i proud to be part of them..peh mang bangga siot..kalau la mish yang konvo mak den pon kombang lobang idong tgok den..hahaha..InsyAllah the time sure will be coming...wait n see...balik dari PICC kami terus ke puchong umah angah ema (Datuk Z misai lentik) dia masak Kueh tiaw and kak chik plak celebrate birthday anak sulung nya bawak cake n sate...tengah lapar mang bedal jek laa..layan...smpai kembong2 perot ku ini..hahahahahha....ape pon best and will keep this memory until end...this coming 28/11/2010 si Emah punya konvo pulak kat UITM S.ALam..adoiii..again..so this time buat preparation la kan..hahahahah...ok adios...catch up later k ;)
P/s : Masing2 hangin sbb Kedai Bunga kat sana awal2 beli sejambak RM30-35 tp bila dekat2 balik around 5.30-6.00pm dorg mula lelong dua jambak RM10...gila jauh beza kan?hahahahha...meleleh air mata yg beli awal2 tu..so next time dh taw beli bunga di saat akhir k..dorg tak leh simpan lama bunga tu so nego disaat2 akhir...hahahah...nasib mish beli time 2 jambak RM10..jimat duit ku..huhuhuhuh....

No comments: