Tuesday, November 2, 2010

Perlukan Khidmat Seorang Jurugambar???


‘Let Us Be The One To Capture Your Fond Memories’


Salam 1 Malaysia sume...

post entry mish untuk kali nie nk promote sikitla kat kengkawan sume terutama sekali kepada bakal2 Pengantin kita..rakan2 yang nk buat Majlis2 keramaian ke..bezday ke..tunang ke...Makan malam ke ape pon la yang memerlukan Khidmat seorang JURUGAMBAR....mish nak introduce seseorang kepada u alls sume...Kawan lama mish yang dulunya datang kerja pakai kemeja..pakai tie..tp sekarang memilih untuk mendalami bidang photography and now proud to be his friends because sekarang beliau berjaya mencapai impianya sebagai seorang jurukamera yang terlatih dan profesional...Good job bro...


Seorang yang berpengalaman,Kreatif,Innovatif serta SEKSIS dalam bidang photographer...bak kata slogan beliau ‘Let Us Be The One To Capture Your Fond Memories’...Gempak kan??segempak tuan punya badan..comel wehh...tak tipu...

memperkenalkan.......

Enche Daniel B. Dato Abd Malik...
Pastinya semua orang nak setiap saat dan detik memori indah anda dikongsi dan disemadikan sebaik mungkin kan??tryla gunakan khidmat beliau untuk mengabadikan kenangan2 anda tanpa rasa menyesal atau rugi..InsyAllah anda bole cuba deal harga dengan beliau..buat mereka yang nak gambar mereka dipotretkan dengan gaya Mewah,bajet besar sikitla.....
atau bajet anda ciput tp perlukan khidmat jurugambar??Maybe Enche Daniel bole cube berikan anda pakej yang sesuai dengan bajet anda tu....bukan kata untuk Wedding jek Majlis2 lain pon dia buat..maybe korang nak buat photoshoot ke..Family potrait ke atau apa2 yang berkaitan dan sama waktu dengannyala pasti dia dapat membantu dan dapat bagi BEST PRICE la kat korang..Enche Daniel pon ada buat Wedding Photography package jugak untuk masa sekarang nie....mang gempak meletop terangkat habisla..murah..murah....pasti murah...




Berminat???meh la contact Enche Daniel through FB dia kat bawah tu..atau terus jek emailkan details korang tu ke danielmalek.idoclickers@gmail.com jangan malu dan segan k..abadikan kenangan korang sume bersama Enche Daniel dan harap beliau dapat merealisasikan impian anda semua...dan mish pasti anda takkan rasa rugi bahkan Berbaloi-balooii....SEmoga Berjaya...layannnn k ;)


No comments: