Tuesday, March 15, 2011

My Engagement Photobook sampai sudah!!

Assalamualaikum...
rasanya agak lama jugak tak update my blog..sangat lama almost 2 month....
Miss rasanya kat blog nie tp sbb belum jumpa mood untuk berblogging jadik blog ini dibiarkan kesepian untuk seketika waktu..
Alhamdulillah rasanya lom terlambat untuk bgtau semua yang my Photobook Album sudah siap..Alhamdulillah..memang cekap..pantas serta kemas photobook nie..Mish telah menggunakan khidmat UPRINT untuk mengabadikan kenangan Majlis Pertunangan mish dalam bentuk Photobook...Mish sendiri telah mendesignkan photobokk tersebut mengikut citarasa mish dan hantar ke UPRINT untuk dicetak dan dijadikan photobook...Harganya pon lebih mura..murah..murahhh sangat berbanding dengan menggunakan khidmat Photographer biasa..memangla dorg gunakan album yang lebih canggih..kertas yang lebih tebal..tp di UPRINT pon anda masa lg bole memilih jenis2 photobook dan ketebalan kertas yang anda inginkan mengikut citarasa dan budjet anda..
yang mish buat ni tak sampai RM150 pon dan mempunyai 25 muka surat..setiap helaian tak kesahla korg nk muatkan berapa keping gambar pon mengikut kreativiti sendiri..Penghantaran pon sangat cepat...2 hingga 4 hari waktu berkerja...

so kalau u alls rasa berminat untuk mengabadikan kenangan u allllsssss dengan UPRINT..
langkahnya cukup mudah!!
1. Layari http://www.u-print.com.my/

2. Download software UPRINT (jgn bimbang mudah dan selamat)

3. Design mengikut kretiviti anda sendiri...

4. Hantarkan tempahan photobook anda kepada UPRINT dan lakukan pembayaran selepas tu..

Mudah..ringkas dan pastinya berbaloi...baloi..Selamat Mencuba!!

So lets review photobook mish.....


Sudah sampai....


Memang saya suka sgt!!!!

sangat puas hati kerana saya design sendiri ;)

Happy..Happyy.. Happyy...
lepas ni kalau ada yang tanya saya leh tunjuk jekkan..
walaupon tak banyak and nipis..tp sy puas hati sebab gambar dan cetakkanya sangat cantik..
guyss..SELAMAT MENCUBA!!!

No comments: